Paikallistoiminta

Santun paikallistoimintaa on nyt jo kuudella alueella. Osallistua saa toki muuallakin kuin omalla kotipaikkakunnallaan.

Paikallistoimintaa voi esimerkiksi olla foorumi vaihtaa osallistujien kesken tietoja ja taitoja workshop-tyyppisesti, opintokäynti jossain paikallisessa kohteessa tai asiantuntijan luento jostain ajankohtaisesta aiheesta.

Eri paikkakunnilla järjestetään tapahtumia 1-4 kertaa vuodessa. Tapahtumat ovat yleensä ilmaisia, mutta joskus voidaan periä pieni osallistumismaksu jos on esim. yhdistyksen ulkopuolinen asiantuntija luennoimassa.

Tapahtumiin ovat tervetulleita myös toimintaterapeutit, jotka eivät ole Santun jäseniä ja myös muut kiinnostuneet ammattihenkilöt.

Tapahtumista ilmoitetaan Santun kotisivuilla, sähköpostitse jäsenille sekä TOInetissa.

Paikallistoiminnan yhteyshenkilöt

Uusimaa: Päivi Marjamäki ja Nina Marjander