Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voidaan hyväksyä Suomessa laillistettuja tai ammatinharjoittamisluvan saaneita, terveydenhuollon ammattihenkilöistä pidettyyn rekisteriin merkittyjä toimintaterapeutteja.

Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityisiä henkilöitä ja oikeuskelpoisia yhteisöjä, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

Yhdistyksen opiskelijajäseneksi voidaan hyväksyä toimintaterapian peruskoulutuksessa oleva opiskelija. Opiskelijajäsen voi valmistumisen jälkeen suoraan jatkaa yhdistyksen varsinaisena jäsenenä. Yhdistyksen hallitus toteaa hakemuksesta jäsenyyden muuttumisen.

Jäsenmaksu vuonna 2019 on varsinaisille jäsenille ja opiskelijajäsenille 17 euroa, kannattajajäsenille 50 euroa.

Ota yhteyttä sähköpostitse:

iida.suunta@gmail.com

MS Word -tiedostoSanttu ryn tietosuoja.docx (26 kB)
Rekisterinpitäjän tietosuoja ja arkistointi